voor wie

Bedrijven, overheden en instantiesHeeft uw bedrijf of organisatie iets te vieren?
De evenementenadviseur ondersteunt de (feest)commissie, marketingassistent, secretaresse of directie bij de organisatie van het evenement.


Overheden die industrieel erfgoed willen behouden

Monumentaal pand geschikt maken voor evenementen?
In veel steden staan schitterende, (monumentale) panden te wachten op een nieuwe bestemming. Slopen is geen optie, dus renoveren. Veelal krijgt zo’n pand ook een evenementenbestemming. De evenementenadviseur weet wat er nodig is om een locatie geschikt te maken voor evenementen en geeft praktische tips en do’s en dont’s.


Culturele instellingen

Verminderde subsidie compenseren door meer congressen en evenementen binnen te halen?
Bij deze schitterende locaties is meer mogelijk dan voorstellingen (schouwburgen) of tentoonstellingen (musea). De meeste mensen die er werken zijn gewend om ruim uit de subisidieruif te eten. Nu wordt daar flink bezuinigd. De evenementenadviseur helpt de directie en medewerkers bij bewustwording van de alternatieven en commercieel leren denken.


4 en 5 sterrenhotels

Kennis- en serviceniveau van de banquetsalesafdeling beter aansluiten bij de vraag van de opdrachtgever?
Hotels zijn dikwijls naar binnen gericht, bezig met wat zij goed vinden aan hun product. Maar de markt verlangt een andere, meer open benadering. Een vergadering is niet meer alleen een tafel met stoelen en een kan water, een feest is meer dan de som van losse elementen. De evenementenadviseur begeleidt de salesmensen naar meer klantgericht denken en functioneren.


Communicatie- en pr-bureaus

Uw (evenementen) plannen spiegelen?
Een evenement wordt regelmatig ingezet als onderdeel van de communicatiemix. Communicatie- en pr-bureaus organiseren hierdoor steeds meer zelf de evenementen. Dat is goed, want dan sluit het naadloos aan bij de bedachte campagnes. Maar het ontbreekt soms aan praktische kennis. De evenementenadviseur ondersteunt bij het (budgettair) haalbaar maken van de plannen.