wie is de evenementenadviseur?

Tijdens zijn studie op de Hogere Hotelschool Maastricht groeide de interesse van Diederick van Eeden in de organisatie van feesten en partijen. Na zijn afstuderen werkte hij diverse jaren in de horeca bij onder andere het Bel Air Hotel, de Zeeuwse Stromen en het Kurhaus.

Ruim 25 jaar passie voor evenementen

In 1990 richtte Diederick het evenementenbureau Van Eeden Evenementen op, waar hij 21 jaar met veel plezier en passie evenementen organiseerde, concepten bedacht, mensen opleidde en het succesvolle bedrijf runde. Tijdens deze jaren groeide Diederick niet alleen als evenementendeskundige, maar ook persoonlijk. Zijn hands-on mentaliteit, jarenlange ervaring en creatieve blik leidde dikwijls tot advies aan andere organisaties.


Focus op advies

In 2012 maakte Diederick bekend te starten met een nieuw concept en richtte de evenementenadviseur op. Voor velen een welkome verandering in deze tijd: een andere kijk op evenementen, een andere manier om bedrijven met hun evenementen te adviseren, met de focus volledig op de opdrachtgever en de creatieve en praktische kanten van een evenement.